Eeuwenoud vakmanschap wordt gecombineerd met moderne technieken en stijl. Limited Edition creëert zo hoogwaardige tapijten met de meest verfijnde grondstoffen. Weven, tuften, verven, spinnen … Elke stap in het proces vindt plaats in de eigen molens en fabrieken. Zo wordt de kwaliteit en de service van begin tot eind gewaarborgd. Alle producten worden met de hand in België gemaakt.

Nieuwe Collectie 2024!

Spread the news, de nieuwe Limited Edition collectie 2024 is er!

Ontdek de volledige collectie.

Ontdek de outdoor collectie.

 

Speel volledige video af

Algemene gebruiks- en onderhoudsinstructies

Uw Limited Edition tapijt is met de beste zorg en aandacht gemaakt. Om uw tapijt zo mooi te houden als het bedoeld is, verzoeken wij u de algemene gebruiks- en onderhoudsinstructies aandachtig door te lezen.

Lees hier de algemene gebruiks- en onderhoudsinstructies!

De kunst van elegantie…

Het doel van dit project was om emotie over te brengen, wat mogelijk werd gemaakt door de studie van water. Dit levenskrachtige materiaal inspireerde de architecten met zijn vloeibaarheid en zeer delicate kleurveranderingen. Voor het Moët Hennessy project werd alles op maat gemaakt, inclusief de ontwerpen, de kleurenschema’s en de vormen.

Ontdek hier dit mooie project!

Speel volledige video af

Luxetapijten op maat

Al bijna 30 jaar creëert Limited Edition tapijten op maat voor de horeca, luxeretail, kantoorruimtes, openbare ruimtes en woningen. Onze eigen designers #bedenken, #ontwerpen en #creëren jouw tapijt op maat.

Ontdek hier enkele maatwerkprojecten

Mediabank

Beeldmateriaal nodig? In onze Mediabank kan je foto’s van onze collectie en projecten, digitale catologi en technische informatie downloaden of delen.

Mail ons om toegang tot het platform te krijgen.

Wereldwijde persoonlijke service

Limited Edition is wereldwijd actief. Daarom investeren we in duurzame en state-of-the-art productieprocessen en initiatieven. Zo blijven we bij in een snel veranderende wereld. Dankzij onze hooggekwalificeerde, internationale merkambassadeurs kunnen we onze klanten op elk moment helpen voor, tijdens en na hun project.

Neem contact op met één van onze merkambassadeurs!