Eeuwenoud vakmanschap wordt gecombineerd met moderne technieken en stijl. Limited Edition creëert zo hoogwaardige tapijten met de meest verfijnde grondstoffen. Weven, tuften, verven, spinnen … Elke stap in het proces vindt plaats in de eigen molens en fabrieken. Zo wordt de kwaliteit en de service van begin tot eind gewaarborgd. Alle producten worden met de hand in België gemaakt.

Nieuwe Collectie 2022!

Spread the news, de nieuwe Limited Edition collectie 2022 is er!

Ontdek de hele collectie hier!

When all good Belgian things come together!

Limited Edition trekt dit najaar richting het Oosten als partner van het Belgisch paviljoen op de wereldexpo in Dubai. Het gebouw belooft opnieuw een knap staaltje architectuur te worden, waarbij Limited Edition de outdoors zal verzorgen van vaste grond onder de voeten.

Ontdek onze officiële partnership hier!

De kunst van elegantie…

Het doel van dit project was om emotie over te brengen, wat mogelijk werd gemaakt door de studie van water. Dit levenskrachtige materiaal inspireerde de architecten met zijn vloeibaarheid en zeer delicate kleurveranderingen. Voor het Moët Hennessy project werd alles op maat gemaakt, inclusief de ontwerpen, de kleurenschema’s en de vormen.

Ontdek hier dit mooie project!

Speel volledige video af

Hop in de authentieke wereld van de Masai!

Voor de collectie van vorig jaar stuitten we, tijdens een bezoek aan een markt in Kenia, op een antieke stof met prachtig uitgewerkte prints. We hebben dat originele patroon opnieuw geïnterpreteerd en vereenvoudigd en veel nieuwe kleuren – van groen tot baksteen tot lichtblauw en geel – toegevoegd aan de collectie van dit jaar, waardoor een zeer authentiek en on-trend uitziend tapijt is ontstaan.

Ontdek hier de vele nieuwe Masai kleuren!

 

Luxetapijten op maat

Al bijna 30 jaar creëert Limited Edition tapijten op maat voor de horeca, luxeretail, kantoorruimtes, openbare ruimtes en woningen. Onze eigen designers #bedenken, #ontwerpen en #creëren jouw tapijt op maat.

Ontdek hier enkele maatwerkprojecten

Mediabank

Beeldmateriaal nodig? In onze Mediabank kan je foto’s van onze collectie en projecten, digitale catologi en technische informatie downloaden of delen.

Mail ons om toegang tot het platform te krijgen.

Alfresco Dune | Flamingo

Wereldwijde persoonlijke service

Limited Edition is wereldwijd actief. Daarom investeren we in duurzame en state-of-the-art productieprocessen en initiatieven. Zo blijven we bij in een snel veranderende wereld. Dankzij onze hooggekwalificeerde, internationale merkambassadeurs kunnen we onze klanten op elk moment helpen voor, tijdens en na hun project.

Neem contact op met één van onze merkambassadeurs!

Limited Editions is a world wide company