Eeuwenoud vakmanschap wordt gecombineerd met moderne technieken en stijl. Limited Edition creëert zo hoogwaardige tapijten met de meest verfijnde grondstoffen. Weven, tuften, verven, spinnen … Elke stap in het proces vindt plaats in de eigen molens en fabrieken. Zo wordt de kwaliteit en de service van begin tot eind gewaarborgd. Alle producten worden met de hand in België gemaakt.

Ontdek de nieuwe collectie van 2021!

Katia Dewitte en haar R&D team hebben voor de samenstelling van deze collectie zoveel mogelijk op zoek geweest naar lokale, duurzame en natuurlijke materialen om onze ecologische voetafdruk en die van onze klanten te verminderen.
We experimenteerden met verschillende poolhoogtes om textuur te creëren. We kozen voor gedurfde kleurcombinaties, die de klassieke wit, beige en grijze tinten komen te versterken. We introduceerden nieuwe organische vormen.

Ontdek het hier!

 

Luxetapijten op maat

Al bijna 30 jaar creëert Limited Edition tapijten op maat voor de horeca, luxeretail, kantoorruimtes, openbare ruimtes en woningen. Onze eigen designers #bedenken, #ontwerpen en #creëren jouw tapijt op maat.

Ontdek hier enkele maatwerkprojecten

Mediabank

Beeldmateriaal nodig? In onze Mediabank kan je foto’s van onze collectie en projecten, digitale catologi en technische informatie downloaden of delen.

Mail ons om toegang tot het platform te krijgen.

Alfresco Dune | Flamingo

Volg de patronen

Patronen zijn in. Daarom ontwierpen we tapijten die een extra dimensie creëren en toch perfect in elk interieur passen.

Ontdek hier onze tapijten met patronen!

Wereldwijde persoonlijke service

Limited Edition is wereldwijd actief. Daarom investeren we in duurzame en state-of-the-art productieprocessen en initiatieven. Zo blijven we bij in een snel veranderende wereld. Dankzij onze hooggekwalificeerde, internationale merkambassadeurs kunnen we onze klanten op elk moment helpen voor, tijdens en na hun project.

Neem contact op met één van onze merkambassadeurs!

Limited Editions is a world wide company