Eeuwenoud vakmanschap wordt gecombineerd met moderne technieken en stijl. Limited Edition creëert zo hoogwaardige tapijten met de meest verfijnde grondstoffen. Weven, tuften, verven, spinnen … Elke stap in het proces vindt plaats in de eigen molens en fabrieken. Zo wordt de kwaliteit en de service van begin tot eind gewaarborgd. Alle producten worden met de hand in België gemaakt.

 

Het merk Limited Edition is al sinds 1991 trendsetter in de kunst van gepersonaliseerde design en service.
Naar aanleiding van de aanzienlijke toename van op maat gemaakte tapijtprojecten, zijn er 7 verschillende Designer Color Boxen gecreëerd om u de mogelijkheid te bieden de tapijten uit de bestaande collectie een nieuwe kleur te geven. Als u van plan bent uw eigen ontwerp te maken, zullen deze boxen u helpen een uniek tapijt te realiseren.

 

DIVINE WOOL SILK

De Designer Color Box Divine Wool Silk laat u ware luxe ervaren. Zuivere wol is vermengd met zuivere zijde om u deze zachte en glanzende vezel te bieden. Deze box telt 47 pompons, samengesteld uit een mix van 50% zijde en 50% wol.

Ontdek hier de DIVINE WOOL SILK!

CLASSY WOOL (I & II)

De Designer Color Boxen Classy Wool I en Classy Wool II geven u een breed scala aan kleuren om mee te spelen. Deze zeer fijne wol is tijdloos, veerkrachtig en van hoge kwaliteit. Classy Wool bestaat uit 84 pompons van Nieuw-Zeelandse wol en wordt verkocht per 2 boxen.

Ontdek hier de CLASSY WOOL!

SUPERIOR WOOLMIX

De Designer Color Box Superior Woolmix combineert de voordelen van 100% Nieuw-Zeelandse wol met een subtiele kleurenmix die resulteert in elegante en rijke kleurschakeringen. Deze box bestaat uit 41 pompons van zuivere wol.

Ontdek hier de SUPERIOR WOOLMIX!

STYLISH LINEN

De Designer Color Box Stylish Linen verzamelt de fijnste natuurlijke garen. Elegant en sterk linnen is antibacterieel en zeer duurzaam. Deze box is samengesteld uit 32 pompons.

Ontdek hier de STYLISH LINEN!

ORIGINAL TENCEL

De Designer Color Box Original Tencel is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een extreem zacht tapijt. Glanzend Tencel is een uiterst levendig, duurzaam en zeer resistent garen. Deze box bestaat uit 35 Tencel pompons.

Ontdek hier de ORIGINAL TENCEL!

COSMOPOLITAN MIX

De Designer Box Cosmopolitan Mix biedt een mooie en elegante garenmix. Wol, Tencel en linnen zijn gemengd om een betaalbare, polyvalente vezel te creëren. Deze doos bestaat uit 54 pompons.

Ontdek hier de COSMOPOLITAN MIX!

Neem contact met ons op om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons