Eeuwenoud vakmanschap wordt gecombineerd met moderne technieken en stijl. Limited Edition creëert zo hoogwaardige tapijten met de meest verfijnde grondstoffen. Weven, tuften, verven, spinnen … Elke stap in het proces vindt plaats in de eigen molens en fabrieken. Zo wordt de kwaliteit en de service van begin tot eind gewaarborgd. Alle producten worden met de hand in België gemaakt.

 

Het merk Limited Edition is al sinds 1991 trendsetter in de kunst van gepersonaliseerde design en service.
Naar aanleiding van de aanzienlijke toename van op maat gemaakte tapijtprojecten, zijn er vier verschillende Designer Boxen gecreëerd om u de mogelijkheid te bieden de tapijten uit de bestaande collectie een nieuwe kleur te geven. Als u van plan bent uw eigen ontwerp te maken, zullen deze boxen u helpen een uniek tapijt te realiseren.

 

DIVINE WOOL SILK

De Designer Box Divine Wool Silk laat u ware luxe ervaren. Zuivere wol is vermengd met zuivere zijde om u deze zachte en glanzende vezel te bieden. Deze box telt 48 pompons, samengesteld uit een mix van 50% zijde en 50% wol.

Ontdek hier de DIVINE WOOL SILK!

CLASSY WOOL (I & II)

De Designer Box Classy Wool geeft u een breed scala aan kleuren om mee te spelen. Deze zeer fijne wol is tijdloos, veerkrachtig en van hoge kwaliteit. Classy wool bestaat uit 80 pompons van Nieuw-Zeelandse wol en wordt verkocht per 2 boxen.

Ontdek hier de CLASSY WOOL!

SUPERIOR WOOLMIX

De Designer Box Superior Woolmix combineert de voordelen van 100% Nieuw-Zeelandse wol met een subtiele kleurenmix die resulteert in elegante en rijke kleurschakeringen. Deze box bestaat uit 40 pompons van zuivere wol.

Ontdek hier de SUPERIOR WOOLMIX!

STYLISH COTTON

De Designer Box Stylish Cotton is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een extreem zacht tapijt. Katoen is een betaalbare natuurlijke vezel met een casual uitstraling. Deze box bestaat uit 16 pompons van zuiver katoen.

Ontdek hier de STYLISH COTTON!

Neem contact met ons op om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons