Eeuwenoud vakmanschap wordt gecombineerd met moderne technieken en stijl. Limited Edition creëert zo hoogwaardige tapijten met de meest verfijnde grondstoffen. Weven, tuften, verven, spinnen … Elke stap in het proces vindt plaats in de eigen molens en fabrieken. Zo wordt de kwaliteit en de service van begin tot eind gewaarborgd. Alle producten worden met de hand in België gemaakt.

1. Neem contact op

Onze designers laten zich inspireren door jouw idee en reiken je de beste opties aan. Wat zijn de gewenste afmetingen? Waar wil je het tapijt plaatsen? Welke materialen verkies je? We creëren samen een eerste schets en integreren het in een moodboard dat zal dienen als basis voor de eerste versie van jouw tapijt op maat.

Moodboarding

2. Verfijnen

We creëren een realistische afbeelding van jouw tapijt, zodat je digitaal je ontwerp kan ontdekken. Je kan de afmetingen, vorm, materialen en kleuren van het tapijt in detail bekijken. De exacte kleuren kunnen we steeds garanderen dankzij onze uitgebreide waaier aan garen of door een nieuwe toon te ontwikkelen in onze eigen ververij.

Designing

3. Testen

Voordat we overgaan met de effectieve productie, maken we eerst een staal. Je krijgt het proefstuk toegestuurd. Na een laatste controle van de kleuren en het materiaal, en na jouw finale goedkeuring, wordt de productie opgestart. Binnenkort kan je uitpakken met je unieke tapijt.

Sampling check