Eeuwenoud vakmanschap wordt gecombineerd met moderne technieken en stijl. Limited Edition creëert zo hoogwaardige tapijten met de meest verfijnde grondstoffen. Weven, tuften, verven, spinnen … Elke stap in het proces vindt plaats in de eigen molens en fabrieken. Zo wordt de kwaliteit en de service van begin tot eind gewaarborgd. Alle producten worden met de hand in België gemaakt.

Familiebedrijf in hart en nieren

Limited Edition groeide doorheen de jaren uit tot een internationale speler met meer dan 200 medewerkers, een showroom in Parijs en een indrukwekkende lijst van prestigieuze klanten en projecten. De banden met het thuisfront en een persoonlijke aanpak blijven echter een rode draad in het verhaal. Zaakvoerders Katia Dewitte, haar man Philippe Hanet en broer James Dewitte delen een passie voor interieur en runnen samen het bedrijf.

James Dewitte, Katia Dewitte & Philippe Hanet

100% ontworpen en geproduceerd in België

Het onovertroffen eigen ontwerpteam wordt geleid door creative director en oprichter Katia Dewitte. Haar handelsmerk? De tijdloze elegantie in elk ontwerp en een heldere toekomstvisie. Katia brengt heel wat tijd door in het buitenland en doet tijdens haar vele reizen inspiratie op voor nieuwe collecties. Haar passie voor kleuren en texturen weet ze perfect in elke collectie weer te geven en te integreren.

Designers collaboration

100% verticaal geïntegreerd

De weverij en tuftafdeling van Limited Edition werden recent uitgebreid met een ververij en spinnerij. Kleuren spelen namelijk een essentiële rol in interieurs, en dat begrijpt het bedrijf maar al te goed. Daarom richtte de ambachtelijke tapijtproducent op slechts enkele kilometers van het hoofdkantoor een ververij op. Nog recenter investeerde Limited Edition ook in een wolspinnerij om alle productieprocessen verder verticaal in de productie van tapijten op maat te integreren.

Dying mill