100% Belgisch, met een twist | LIMITED EDITION

100% Belgisch,
met een twist

In één oogopslag trekken de tapijten van Limited Edition de aandacht. En voel je de liefde voor natuurlijke materialen, kleuren en texturen die erachter schuilt. Puur vakmanschap en intensief handwerk, maar ook eigenzinnig design. Ontdek een verrassend stukje België.

BELGISCH
DESIGN

Getekend, ’Made in Belgium’
België mag dan een klein land zijn, we zijn groots in heel wat domeinen. Chocolade natuurlijk. Maar ook wat mode en design betreft, zet ‘Made in Belgium’ internationaal de toon. En voor tapijten wil Limited Edition dat graag doen. Met stuk voor stuk handgemaakte collecties die een ongekend gevoel uitstralen. Daarbij kunnen we in België terugvallen op een rijke textieltraditie, die teruggaat tot de middeleeuwen. Zonder een eigentijdse aanpak uit het oog te verliezen. Want als klein en koppig land investeren we graag in innovatie en technologie, om onze reputatie in kunst & design hoog te houden.

 

Tapijten op maat. Jouw maat.
We geven het grif toe: we hebben een zwak voor materialen. De natuurlijke charme van wol? Onweerstaanbaar. De zachte glans van zijde? Zo verfijnd. Om nog te zwijgen van de extravagante elegantie van koeienhuid… Maar bovenal zijn we benieuwd naar jouw smaak. Zowel in materialen als in vormen, kleuren, afmetingen en dessins. Met Limited Edition zit je nooit verlegen om inspiratie. Dus, prikkel gerust onze nieuwsgierigheid. Want onze vakmensen zoeken met trots naar het perfecte tapijt dat bij jou past.

 

Belgisch design in Belgische ateliers
Van een idee dat kiemt, over het verven van garens, tot de afwerking van het tapijt: bij Limited Edition gebeurt alles met de grootste zorg in onze ateliers in België. Thuisbasis Moeskroen is niet voor niets ingebed in een regio met een rijke textieltraditie. Het resultaat zijn 100% handgemaakte tapijten die – dankzij de snelle levertermijnen – in een mum van tijd je interieur extra karakter laten uitstralen.

WAAROM WE
IN BELGIE
PRODUCEREN?

Dat we onze tapijten in België vervaardigen, daar hebben we bij Limited Edition drie goede redenen voor. Want wij houden van:

Nostalgie
Zo zit de eeuwenoude geschiedenis van textiel verweven in onze contreien, meer bepaald Zuid-Westvlaanderen. De regio Moeskroen, waar de ateliers van Limited Edition gehuisvest zijn, kan dan ook bogen op een lange textieltraditie met een knowhow van onschatbare waarde. Dat vertaalt zich naar puur vakmanschap, met een nostalgische knipoog maar tegelijk met alle hoogtechnologische innovaties van vandaag en morgen.

Perfectie 
Bij Limited Edition laten we niet graag steekjes vallen… Daarom houden we het volledige productieproces liever in eigen handen, van het spannende begin tot het ambitieuze einde. Ontwikkeling en productie zitten onder één dak, waardoor we gemakkelijk kunnen controleren en opvolgen. Van de juiste kleurnuance in het garen tot een gedetailleerde afwerking tot in de tapijtpuntjes.

En een gelukkige klant
Bij Limited Edition verwennen we graag onze klanten. Met een uniek handgemaakt tapijt, dat zeker. Maar ook met een grenzeloze service. En daaronder valt bijvoorbeeld een snelle levering. In tegenstelling tot standaardproducten, vergt ons maatwerk natuurlijk meer tijd. Maar dat maken we ruimschoots goed met kortere levertermijnen doordat we in eigen ateliers kunnen produceren. 

Een wereld van handgetufte tapijten
VAN SOBER TOT SPANNEND

Een van onze specialiteiten zijn 
OP MAAT 
gemaakte producten.

Made in Belgium 4


Onze designers en ontwikkelaars zorgen voor de ONTWIKKELING VAN HET PRODUCT

HANDGEMAAKT met de grootste zorg en aandacht voor DETAIL

Een team met een missie
Als familiebedrijf hebben we een duidelijk doel: je verrassen met een uniek tapijt.
Met veel liefde, vakkennis én ervaring zetten onze ontwerpers en productiespecialisten zich elke dag in om hun talent voor
tapijten te tonen.

Een selectie van
DE FIJNSTE MATERIALEN

Aan de WEEFMACHINE 
is alles mogelijk

Noem het 'kleur bekennen'

onze garens verven we zelf

Kleur is onze passie. Dat vertaalt zich naar een waaier van schakeringen in onze tapijten – van gewaagde kleurentrends tot sfeervolle klassiekers met een tijdloze touch.

Maar dat uit zich ook in een eigen garenververij. Een beetje een speeltuin waarin we ons kunnen uitleven met kleuren mengen op maat. En waarbij we tegelijk streng
waken over de kwaliteit.