× Home Made in Belgium De Collectie Op Maat Contact

Nieuws

REIS OM DE WERELD

Luxetapijten van Limited Edition combineren wereldinvloeden met Belgisch vakmanschap.

Ook in 2015 verlegt Limited Edition grenzen. Met wereldse invloeden verweven in de designs van de tapijten – een tintje oosters, een tintje Afrikaans – maar ook met innovatieve tapijttechnieken van Belgische bodem. De nieuwe collecties vinden zich in een eigenheid van kleur, structuur en natuurlijke materialen.

Daarbij zet de trend van vlakweefsels zich stijlvol verder en krijgen de buitentapijten een verrassend vervolg.

Press releases from Limited Edition

20 January 2015

REIS OM DE WERELD

Luxetapijten van Limited Edition combineren wereldinvloeden met Belgisch vakmanschap. Ook in 2015 verlegt Limited Edition grenzen. Met wereldse invloeden verweven in de designs van de tapijten – een tintje oosters, een tintje Afrikaans – maar ook met innovatieve tapijttechnieken van Belgische bodem. De nieuwe collecties vinden zich in een eigenheid van kleur, structuur en natuurlijke materialen. Daarbij zet de trend van vlakweefsels zich stijlvol verder en krijgen de buitentapijten een verrassend vervolg.

Lees meer

01 May 2014

Opening Concept Gallery in Amsterdam

In mei 2014 opende in Amsterdam de Concept Gallery haar deuren. Deze showroom ging van start als samenwerkingsproject tussen vloeren- en wandenspecialist Senso en meubelfabrikant Thonet. Intussen komen daar nu drie merken bij: Limited Edition met karpetten, De Ploeg met meubel- en gordijnstoffen en Julia voor maatwerk interieur en projectmanagement.  Door deze combinatie krijgen klanten een fraai aanbod van producten voor de woon- en projectmarkt.  De Concept Gallery is gevestigd in het architectonisch interessante IJburg in het oostelijk deel van Amsterdam en is goed bereikbaar (inclusief gratis parkeren). 

Lees meer

01 April 2014

2014 COLLECTION LAUNCH

In 2014 trekt Limited Edition opnieuw ambitieus de wereld rond. Voor de nieuwe designtapijten haalde het Belgische luxemerk kleureninspiratie uit het Oosten, rijkelijke natuurmaterialen uit Nieuw-Zeeland en een eigenzinnige kijk op grafische trends van bij ons.  Het resultaat is even elegant als eclectisch: de collecties verschillen sterk van elkaar maar delen een onbegrensde verbeelding! In primeur te ontdekken op Maison&Objet in Parijs van 24 tot 28 januari 2014. U kunt ons vinden in hal 7 stand F86.

Lees meer

01 April 2013

2013 COLLECTION LAUNCH

Zijn talent voor tapijten is het Belgische luxemerk Limited Edition nog niet kwijtgespeeld. Dat bewijzen de nieuwe collecties die stuk voor stuk verrassen door hun verhaal.  Dit jaar zet vernieuwende vintage de toon, met eigentijdse retrokleuren, uitgesproken grafische patronen en een onvoorwaardelijke liefde voor natuurlijke materialen. Op Salone del Mobile 2013 kan je, voor de vijfde keer op rij, de nieuwe verbeelding van Limited Edition beleven.

Lees meer