× Home Made in Belgium De Collectie Op Maat Contact

ONS VAKMANSCHAP,
JOUW VERBEELDING

Bij Limited Edition houden we van een uitdaging. Daarom kunnen onze handgetufte tapijten volledig op maat gemaakt worden. Laat dus gerust je verbeelding de vrije loop en vertel ons je favoriete kleur, patroon of zelfs tapijthoogte. We verrassen onze klanten maar al te graag…

Kleuren doen iets met je interieur… en met je humeur! Dus gaan we niet licht over de juiste tint van jouw tapijt. Omdat kleur ons handelsmerk is – maar bovenal onze passie – inspireert Limited Edition je met een professioneel palet van eindeloos veel schakeringen. Van trendy tot tijdloos. 

Maar geen zorgen, we gidsen je graag door het kleurrijk parcours. Stiekem kijken we er telkens naar uit om samen met onze klanten een persoonlijk tapijt samen te stellen. Om te mixen & te matchen tot ons tapijt jouw tapijt wordt en een persoonlijk verhaal vertelt. Want collecties komen niet zozeer tot stand door trends van dichtbij te volgen, maar meer nog door te luisteren naar wat er leeft bij onze klanten.

Een rijke verbeelding is dan ook heel dankbaar. Daarom bieden we je niet alleen alle vrijheid in kleur – met dank aan onze eigen garenververij – maar ook in patronen, vormen en afmetingen. Of materialen natuurlijk: zijde, wol, linnen, katoen, bamboe, leder… Dus, laat je verleiden door vloerbekleding met een verhaal. Dan verwennen wij je straks met een uniek getuft tapijt op maat.